Yang Mengikuti Blog ini :

20 May 2009

BENGKEL ANJURAN JAKIM DI LANGKAWI

Saya telah selamat tiba di Hotel Grand Continental Langkawi kira - kira jam 5.30 petang ( semalam ) bersama sama dengan Ust Azhar dan kebetulan di dalam feri berjumpa dengan PTA Baling dan Slim River. Program bermula jam 8.30 malam tadi dengan ceramah sulong di sampaikan oleh penceramah dari unit kawalan penyakit dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Banyak info yang menarik perhatian sepanjang ceramah tersebut di mana penceramah telah memberikan maklumat dan fakta tentang kes HIV/Aids di Malaysia bahkan juga di dunia ini dan insyaallah saya akan cuba copy data yang diberikan untuk dikongsi bersama.Saya telah selamat tiba di Hotel Grand Continental Langkawi kira - kira jam 5.30 petang ( semalam ) bersama sama dengan Ust Azhar dan kebetulan di dalam feri berjumpa dengan PTA Baling dan Slim River. Program bermula jam 8.30 malam tadi dengan ceramah sulong di sampaikan oleh penceramah dari unit kawalan penyakit dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Banyak info yang menarik perhatian sepanjang ceramah tersebut di mana penceramah telah memberikan maklumat dan fakta tentang kes HIV/Aids di Malaysia bahkan juga di dunia ini dan insyaallah saya akan cuba copy data yang diberikan untuk dikongsi bersama.No comments:

Post a Comment